-6%

Droom & Fantasie + boek

Vorige Artikel 231 van 498 Volgende
€ 39,99 € 37,49 (inclusief btw)

Droom en fantasie

Kies je kleur deurtje in het keuzemenu: Elfenroze, Korenblauw of Lentegroen 

Wie woont er achter het deurtje? Droomdeurtjes bevorderen het inlevingsvermogen, de fantasie en creativiteit van kinderen al vanaf zeer jonge leeftijd. Super leuk voor je Opvang of klas. Je plakt het deurtje tegen de muur. De kinderen zullen naar het deurtje toegetrokken worden. Klop, klop...wie is daar? 

Het pakket bestaat uit een handgemaakt, stevig houten deurtje, een sleuteltje en een bijpassende brievenbus om droompost in te versturen en te ontvangen, een deurmatje met de tekst Welcome, 5 stapsteentjes en 2 lieveheersbeestjes in verschillende kleuren. Houd altijd toezicht! 

Incl. het boek "het verhaal van de droomdeurtjes". 

Boek: Het verhaal van de droomdeurtjes. 

Welke kleur deurtje wil jij? Maak je keuze in het keuze menu.

   
Elfenroze

 
Lentegroen (uitverkocht)

    
Korenblauw

 

Een leuk berichtje: "We hebben het deurtje in onze groep tegen de muur geplakt. De kinderen gaan bij binnenkomst meteen naar het deurtje om te zien wat er voor het deurtje ligt. De ene keer is het een pittenzakje, de andere keer een Duplo blokje. Zo weten de kinderen welke activiteiten we die dag gaan doen! Ook is er post. We lezen voor wat er op het briefje staat. Dat zijn meestal  situaties die op een kind slaat. Bijvoorbeeld dat Liv nu zonder speentje slaapt of dat Bo op het potje gaat plassen. De kleine dingetjes hebben we vastgeplakt."

Houd altijd toezicht!

Kwaliteit & veiligheid:
De droomdeurtjes zijn CE gecertificeerd en worden met de grootste zorg, op ambachtelijke wijze, binnen de Europese Unie geproduceerd. Elk deurtje en elke brievenbus zijn handgemaakt. Door kleine onderdelen zijn de droomdeurtjes niet geschikt voor kinderen onder de 3 jaar ivm verstikkingsgevaar. 

Afmetingen van het Droomdeurtje:
hoogte: 15cm | breedte 12,5cm | dikte 2,5cm.

#herfst #kabouter #bos #droomdeurtje #droom #deur

 

 

 

  • Peuteractiviteitenweb

NIEUW: Houten Blokken Huis

PeuteractiviteitenKrant

Meld u aan voor onze krant
Aanmelden
© 2014 - 2022 Peuteractiviteitenweb | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel