Droom & Fantasie

Vorige Artikel 241 van 253 Volgende
€ 29,99 (inclusief 21% btw)

Droom en fantasie

Kies je kleur deurtje in het keuzemenu: Elfenroze, Korenblauw, Lentegroen of Zonnestraal goud. 

Wie woont er achter het deurtje? Droomdeurtjes bevorderen het inlevingsvermogen, de fantasie en creativiteit van kinderen al vanaf zeer jonge leeftijd. Super leuk voor je Opvang of klas. Je plakt het deurtje tegen de muur. De kinderen zullen naar het deurtje toegetrokken worden. Klop, klop...wie is daar? 

Het pakket bestaat uit een handgemaakt, stevig houten deurtje, een sleuteltje en een bijpassende brievenbus om droompost in te versturen en te ontvangen, een deurmatje met de tekst Welcome, 5 stapsteentjes en 2 lieveheersbeestjes in verschillende kleuren. Houd altijd toezicht! 

Bestel mee:  het boek "het verhaal van de droomdeurtjes". Maak je keuze in de het keuze menu.

Boek: Het verhaal van de droomdeurtjes. 

Welke kleur deurtje wil jij? Maak je keuze in het keuze menu.

   
Elfenroze

 
Lentegroen

    
Korenblauw


Zonnestraal goud

Een leuk berichtje: "We hebben het deurtje in onze groep tegen de muur geplakt. De kinderen gaan bij binnenkomst meteen naar het deurtje om te zien wat er voor het deurtje ligt. De ene keer is het een pittenzakje, de andere keer een Duplo blokje. Zo weten de kinderen welke activiteiten we die dag gaan doen! Ook is er post. We lezen voor wat er op het briefje staat. Dat zijn meestal  situaties die op een kind slaat. Bijvoorbeeld dat Liv nu zonder speentje slaapt of dat Bo op het potje gaat plassen. De kleine dingetjes hebben we vastgeplakt."

Houd altijd toezicht!

Kwaliteit & veiligheid:
De droomdeurtjes zijn CE gecertificeerd en worden met de grootste zorg, op ambachtelijke wijze, binnen de Europese Unie geproduceerd. Elk deurtje en elke brievenbus zijn handgemaakt. Door kleine onderdelen zijn de droomdeurtjes niet geschikt voor kinderen onder de 3 jaar ivm verstikkingsgevaar. 

Afmetingen van het Droomdeurtje:
hoogte: 15cm | breedte 12,5cm | dikte 2,5cm.

#herfst #kabouter #bos

 

 

 

  • Peuteractiviteitenweb

Sensorisch en Educatief Speelmateriaal...

PeuteractiviteitenKrant

Meld u aan voor onze krant
Aanmelden
© 2014 - 2021 Peuteractiviteitenweb | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel