Met gratis thema

Jules Pakket

Vorige Artikel 170 van 248 Volgende
€ 54,00 (inclusief 21% btw)

Dit Jules Pakket bestaat uit:

1) Cadeautje van ons voor jou bij dit pakket: "Thema Wat trek jij aan?"

Dit thema t.w.v. €7,50 ontvang je digitaal! 

2) Pop Jules (25 cm)

Dit knuffelzachte popje is gekleed in Jules' herkenbare outfit: zijn oranje trui, zijn paarse broek en zijn oranje gympen. Extra leuk aan dit popje is de rugzak van Jules: daarin zit zijn pyjama!!! Zo kunnen de kinderen Jules naar hartenlust aan- en uitkleden. En zo kan Jules in zijn pyjama ook lekker slapen!

3) Jules Tel & Beweeg

Leren tellen en bewegen tegelijk! Met dit beweegspel leren de kinderen spelenderwijs tellen van 1 tot en met 10. Het spel bestaat uit telkaartjes en kaartjes met beweegopdrachten. Het kind pakt eerst een beweegkaartje van het ene stapeltje. Samen met jou bekijkt hij welke beweging er op dit kaartje staat. Vervolgens pakt het kind een kaartje van het andere stapeltje. Het cijfer en het aantal vingers op dit kaartje geeft aan hoe vaak de bewegingen mogen worden gedaan.

4) Jules KleurenLotto

Met dit lottospel leren kinderen samen met Jules om kaartjes met de juiste kleur en het juiste thema te verzamelen. Spelenderwijs leren kinderen kleuren en voorwerpen herkennen die bij elkaar horen. Wie heeft de oranje taart die hoort bij de oranje jarige Jules? En wie heeft de gele laars die hoort bij de gele cowboy Jules? De kaartjes verzamelen kinderen op een eigen spelbord. Wie als eerste zijn kleurige spelbord vol heeft, wint. Een gezellig spel voor jong en oud!
 

 

  • Peuteractiviteitenweb

Sensorisch en Educatief Speelmateriaal...

PeuteractiviteitenKrant

Meld u aan voor onze krant
Aanmelden
© 2014 - 2021 Peuteractiviteitenweb | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel