UITVERKOCHT

Baby Set

Vorige Artikel 3 van 222 Volgende
€ 57,95 € 52,50 (inclusief 21% btw)
Helaas is dit product momenteel niet voorradig. Toch willen we u graag van dienst zijn. Kijk verder in onze webshop voor alternatieven in ons uitgebreide assortiment. Of neem contact met ons op.

Deze set bestaat uit:

Zintuig matjes 16 dlg. 
Een tactiele reis die moet worden geconstrueerd door de maxistukken van zacht, veilig en niet-giftig rubber samen te stellen, ontworpen om een ​​boeiende ervaring voor kinderen te creëren. Het oppervlak van de stukken heeft verschillende reliëfstructuren om de tactiele perceptie van het kind te stimuleren. Dankzij de Clemmy-vormen die op de stukken aanwezig zijn, kan het kind met plezier de stenen in elkaar passen om veel torens te maken. Stimuleert tactiele perceptie, observatievaardigheden en handmatige vaardigheden.

Eichhorn Bouwblokken met Geluid 12 dlg.
Eichhorn zorgt voor urenlang spelplezier met de muzikale blokken: bouw een toren, terwijl je leuke geluiden uit de blokken hoort. De kleurrijke vormen met toffe geluiden stimuleren de fantasie en fijne motoriek van het kind. De set bevat 12 blokken. Voor kinderen vanaf 1 jaar.

Ontdekflesje Op de boerderij
Inclusief boekje met suggesties voor activiteiten, speciaal aanbevolen voor kinderen van 18 maanden en ouder.

Welkom op de boerderij! Onder de korenvelden hoor je “muuu”, “oink”, “beeeeh” terwijl de haan met zijn kuif, de ezel en het paard gluren. Laten we ze allemaal ontdekken!

Een microkosmos in elke fles. In elk van de Spy Bottles E creëren we een natuurlijke omgeving, met dieren die de hoofdrolspelers zullen worden in de verbeelding van uw kinderen.

Kinderen zullen het leuk vinden om de dieren te identificeren, ze te imiteren, op een rijtje te zetten en verhalen te maken of gewoon te leren over de verschillende ecosystemen. Een echte magneet voor de nieuwsgierigheid van kinderen!

Dompel het niet onder in water en stel het niet langdurig bloot aan de zon. Voor het reinigen raden we aan af te nemen met een vochtige doek.

Afmetingen fles: 14 cm x 4 cm

BoerderijSpel (gratis) t.w.v. €2,50
Voor de oudere kinderen hebben wij het Boerderij Spel. Zoek de goede helften bij elkaar. Deze ontvang je digitaal bij deze bestelling CADEAU. 

 

 

 

 

 

 

  • Peuteractiviteitenweb

Sensorisch en Educatief Speelmateriaal...

PeuteractiviteitenKrant

Meld u aan voor onze krant
Aanmelden
© 2014 - 2021 Peuteractiviteitenweb | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel