-7%

XL Houten Balans Stap Stenen | Merk: Small Foot | 8 dlg.

Artikelnummer: 12242
Vorige Artikel 2 van 3 Volgende
€ 75,00 € 69,95 (inclusief btw)

             8 dlg. Met blote voetjes geeft het nog meer zintuiglijke beleving. 

Deze aan beide kanten te gebruiken balansstenen van hout, trainen niet alleen het evenwicht van jonge avonturiers en stimuleren ze om te bewegen - ze trainen ook hun coördinatie terwijl ze heel leuk zijn!

De halfbolvormige elementen van robuust schuim die onder elke balanssteen anders zijn geplaatst, stellen kinderen voor verschillende uitdagingen. Wanneer alle stenen worden gecombineerd, vormen ze een creatief evenwichtspad met individueel instelbare moeilijkheidsgraden.

Het basisontwerp, de eenvoudige vormen en het hoge gehalte aan natuurlijk hout zorgen ervoor dat deze stenen gemakkelijk in elke groepsruimte kunnen worden geïntegreerd! En dit is bijzonder praktisch: door de geïndividualiseerde opstelling van het stenen pad kan de moeilijkheidsgraad worden aangepast aan de capaciteiten en leeftijd van de kinderen - wat betekent dat de balansstenen vanzelf "meegroeien met de kinderen". Bovendien inspireren de individueel geplaatste balansstenen of een complete balans-hindernisbaan voortdurend nieuwe spel- en bewegingsideeën. Ook geschikt voor therapeutische doeleinden!

- Hoogte grootste balanssteen: ca. 4 cm, Ø ca. 20cm
- Hoogte kleinste balanssteen: ca. 4 cm, Ø ca. 9,5 cm

#stapstenen #beweegmateriaal

 

  • Peuteractiviteitenweb

NIEUW: Houten Blokken Huis

PeuteractiviteitenKrant

Meld u aan voor onze krant
Aanmelden
© 2014 - 2022 Peuteractiviteitenweb | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel