SpeelPakket

De Gruffalo incl. boeken

Artikel 22 van 23
€ 50,00 (inclusief btw)


Wat zit er allemaal in dit Gruffalo Pakket? 

1) De Gruffalo handpop met Muis vingerpopje 


Laat De Gruffalo en Muis echt bewegen met je handen en vingers. De Gruffalo handpop is gemaakt van zacht pluchen materiaal en is 35,5 cm groot. 
Merk: AURORA ​

2) Boek "Mijn eerste Gruffalo-Dierenmanieren"


Stevig, vierkant kartonboek met twee afgeronde hoeken over manieren van dieren. Welke geluiden maken de dieren? Hoe bewegen ze? De dieren die in dit uitermate aantrekkelijke en eenvoudig vormgegeven boek voorbijkomen zijn o.a. de vlinder die fladdert, de muis die piept, de vos die rent, de slak die kruipt, de uil die ‘oehoe’ roept en de slang die kronkelt. Op elke pagina komt één dier aan bod: boven aan de pagina staat in een grote gekleurde letter met schreef (zonder hoofdletters) het werkwoord, onderaan in dezelfde letter, zwartgedrukt, bij welk dier deze actie hoort. In het midden staat een geanimeerde, kleurige illustratie van het bedoelde dier, omgeven door veel wit. De ogen van de dieren kijken de jonge kijk-lezer nieuwsgierig aan. Eenvoudig prentenboek om samen te bekijken, om dierenbewegingen voor te doen en na te doen, om woorden voor te zeggen en na te zeggen en om geluiden na te bootsen. In het slothoofdstukje passeren alle dieren nog een keer de revue: zullen de peuters het dier, het geluid, de beweging nog herkennen? En helemaal aan het eind nodigt het welbekende monster uit om te grommen als… de Gruffalo. 
Uitgever: Lemniscaat ​

3) Boek "De Gruffalo"


Een gruffalo? Wat is dat voor een beest? Vos, Uil en Slang hebben nog nooit van hem gehoord. Alleen Muis weet precies hoe hij eruitziet. Maar dat hij echt er eentje zou tegenkomen dat had Muis toch niet gedacht! 
Uitgever: Lemniscaat ​

________________________________________________
Bestel mee: 
4) Domino De Gruffalo Maak je keuze in het keuzemenu!

Muis en de Gruffalo nodigen jullie uit om dit vrolijke dominospel te spelen. Met de grote, dikke dominokaarten ontstaat al snel een lange domino rij.
Leverancier: Ravensburger

 

 

  • Peuteractiviteitenweb

Dit vinden je kind(eren) geweldig!

PeuteractiviteitenKrant

Meld u aan voor onze krant
Aanmelden
© 2014 - 2024 Peuteractiviteitenweb | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel