van www.peuteractviteitenweb.com

 
1 Algemeen

1.1 Deze voorwaarden zijn van toepassing op alle handelingen en alle schriftelijke overeenkomsten van welke aard dan ook tussen peuteractiviteitenweb en haar cliënten c.q. opdrachtgevers/gebruikers, tenzij schriftelijk uitdrukkelijk anders is overeen gekomen.
1.2 Indien één of meerdere bepalingen in deze algemene voorwaarden op enig moment geheel of gedeeltelijk nietig zijn of vernietigd mochten worden, dan blijft het overigens in deze algemene voorwaarden bepaalde volledig van toepassing. 
1.3 Indien onduidelijkheid bestaat omtrent de uitleg van één of meerdere bepalingen van deze algemene voorwaarden, dan dient de uitleg plaats te vinden ‘naar de geest’ van deze bepalingen.
1.4 Indien zich tussen partijen een situatie voordoet die niet in deze algemene voorwaarden geregeld is, dan dient deze situatie te worden beoordeeld naar de geest van deze algemene voorwaarden.
1.5 Peuteractiviteitenweb heeft te allen tijde het recht de voorwaarden en de inhoud van de website te wijzigen.
1.6 Peuteractiviteitenweb streeft er naar om de informatie op de website(s) zo volledig en accuraat mogelijk weer te geven. De verstrekte gegevens steunen op betrouwbare bronnen en zorgzaam werk, maar hebben een informatief en educatief karakter. Komt u iets tegen dat niet correct of verouderd is, dan kunt u ons hierop attenderen. 
1.7 Er kunnen geen rechten worden ontleend aan op de website getoonde afbeeldingen of voorbeelden.
1.8 Verspreiding en/of publicatie van de themaboeken is niet toegestaan.
1.9 Prijswijzigingen en drukfouten voorbehouden.
1.10 Alle rechten voorbehouden.

 
2 Aansprakelijkheid

2.1 Peuteractiviteitenweb accepteert geen enkele aansprakelijkheid voor enige vorm van schade naar aanleiding van het gebruik van de activiteiten die in de thema's staan of de informatie die op de website beschikbaar is. Peuteractiviteitenweb heeft duidelijke veiligheidsregels kenbaar gemaakt in haar thema's en op de website www.peuteractiviteitenweb.com. De opdrachtgever kan onder geen voorwaarde aanspraak maken op geldelijke vergoeding voor opgelopen letsel. M.a.w. Peuteractiviteitenweb is niet aansprakelijk voor letsel en/of schade dat is opgelopen tijdens één van de activiteiten.
2.2 Peuteractiviteitenweb kan niet aansprakelijk gesteld worden voor eventuele storingen, onderbrekingen of fouten in deze website en verwante informatiediensten.
2.3 Op de website zijn diverse links te vinden naar websites die niet van Peuteractiviteitenweb zijn. Peuteractiviteitenweb is niet verantwoordelijk voor evt. installatie en gebruik.

 
3 Privacy

Gegevens van de opdrachtgever zullen niet worden doorgegeven aan andere organisaties voor commerciële doeleinden. 

  • Peuteractiviteitenweb

Ons cadeautje voor jou t.w.v. €25

2 Houten magnetische figuren (meisjes of jongetjes) van het merk CLiCQUES
Zo lang de voorraad sterkt!
Meer informatie


 

 

Educatief & Sensorisch

PeuteractiviteitenKrant

Meld u aan voor onze krant
Aanmelden

© 2014 - 2024 Peuteractiviteitenweb | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel