NIEUW THEMA | Ingebonden themaboek

Thema Wij gaan op berenjacht

Vorige Artikel 5 van 59 Volgende
€ 19,50 (inclusief 9% btw)

Wij gaan op berenjacht.
Wij gaan een hele grote vangen.
Wat een prachtige dag!
Wij zijn niet bang.

Interactief lezen met Peuteractiviteitenweb!

Het thema "Wij gaan op berenjacht" telt 60 pagina's! 

Het bekende boek "Wij gaan op berenjacht" gaat over moed en samen op avontuur gaan. We kunnen er niet onderdoor, we kunnen er niet overheen, we moeten er dwars doorheen! Aan de hand van het boek die je mee kunt bestellen (zie onderaan deze pagina*), hebben wij het thema geschreven "Wij gaan op berenjacht".
In het thema gebruiken de kinderen hun eigen fantasie en krijgen de mogelijkheid om die fantasie in het echt uit te spelen d.m.v. Sport & Spel, Creatieve & Knutselactiviteiten, Sensopathische- en Sensomotorische activiteiten, woordkaarten...verdeeld in 7 hoofdstukken: Het gras, de rivier, de modder, het woud (het bos), de sneeuwstorm, de grot / de beer en naar huis! Je ontvangt digitaal nog eens extra activiteiten die je bij dit thema goed kunt gebruiken. 

Zwieperdezwiep!, Plenserdeplons!, Flapperdeflop!, Struikeldestruik!, Loeierdeloei!, Sluiperdesluip!

Wij leveren het thema als ingebonden themaboek.
Hoe ziet het themaboek eruit?

  • Het themaboek wordt gedrukt in kleur. 
  • Het heeft een transparante voorblad en een gekleurde achterblad.
  • Het themaboek is ingebonden met metalen bindringen.


*Je kunt het thema apart bestellen, maar je kunt het ook bestellen in combinatie met het boek. Wij hebben 2 prentenboeken voor jouw geselecteerd:

Prentenboek Wij gaan op berenjacht Geluiden boek:
Wij gaan op berenjacht' is al 25 jaar een favoriet prentenboek in Nederland. Ter ere van dit jubileum verschijnt nu dit speciale geluidsboek.
Het verhaal van Wij gaan op berenjacht zou na 25 jaar eigenlijk geen toelichting meer behoeven, ware het niet dat deze 40ste druk in een bijzondere uitvoering verschijnt: als geluidsboek. Het verhaal over de vier kinderen die met hun vader op berenjacht gaan en tijdens hun zoektocht spannende avonturen beleven, lijkt haast wel gemaakt voor deze speciale uitvoering. Want het is maar wát leuk om het geluid van wuivend gras, een kolkende rivier en dikke slikkerige modder op te roepen!

Karton boek:
In een geheel nieuwe uitvoering, als kartonboek, maar dan in een chique, gebonden uitvoering met afgeronde hoeken en een opbollend omslag.
Samen met hun vader gaan vier kinderen op berenjacht. Ze zijn nergens bang voor. Ze gaan dwars door sneeuwstormen, kolkende rivieren en donkere wouden heen. Maar dan komen ze een echte beer tegen! Hoe loopt dit af?

 

 

 

  • Peuteractiviteitenweb

Sensorisch en Educatief Speelmateriaal...

PeuteractiviteitenKrant

Meld u aan voor onze krant
Aanmelden

Aanbieding

© 2014 - 2020 Peuteractiviteitenweb | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel