-13%

Fantasie stenen | Taksa Toys | Resources

Artikel 542 van 679
€ 7,99 € 6,95 (inclusief btw)

Fantasie stenen

Neem je Fantasie steen mee tijdens het wandelen. Maak je keuze in het keuze menu. Je kunt kiezen uit een vogel, een konijn, een hert en een vis. 

Met deze voorgeboorde "steen" (gemaakt van geperste vezels van rubberbomen die geen rubber meer produceren; het zogenaamde PlanWood) willen we dat de kinderen van dichterbij de natuur ervaren. Door elk detail van producten uit de natuur te voelen, bewonderen en benutten, leren de kinderen hun natuurlijke omgeving beter te begrijpen en waarderen.
Er is veel te leren van de steeds veranderende natuur. Deze overvloed aan interessante dingen biedt de kans om verbeelding en kennis te activeren. Spelen met de natuur stimuleert fysieke beweging, observatievaardigheden en verbeeldingskracht. 

De natuur zit vol prikkels die we kunnen zien, ruiken, horen, voelen, begrijpen en uiteindelijk leren. Wanneer was de laatste keer dat je je kinderen meenam om het gras te voelen, te genieten van de schaduw onder de bomen, opgewarmd te worden door de zon, luister naar de wind die waait of vogels die fluiten?

Maak je keuze in het keuze menu. 

#zomer #herfst #winter #lente

 

 

  • Peuteractiviteitenweb

Kortingscode

Gebruik de kortingscode THEMA voor al onze Thema Draaiboeken.
Maak je keuze uit één van onze:

Schitterend...

PeuteractiviteitenKrant

Meld u aan voor onze krant
Aanmelden

© 2014 - 2024 Peuteractiviteitenweb | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel