Het uitgangspunt van Peuteractiviteitenweb is: spelen=leren / spelenderwijs op ontdekkingsreis. Een kind moet kind zijn en moet vooral blijven spelen!!! Wij geven kinderen die spelen in de Kinderopvang / Gastouderopvang en bij de onthaalouder (België), de mogelijkheid om gestimuleerd worden in het ontwikkelen van hun talenten op een spelende manier. Dit doen wij d.m.v. thema's en ontwikkelingsmateriaal. 

De thema's van Peuteractiviteitenweb geven je handvatten om de kinderen te laten spelen op verschillende ontwikkelingsgebieden (totaalontwikkeling), namelijk: de sociale-, emotionele-, motorische- en cognitieve vaardigheden van een kind. Het is een veelzijdig, variërend, uitdagend, stimulerend, educatief concept, want ieder kind is uniek. Dus onmisbaar voor elke professional in de Kinderopvangbranche.

Peuteractiviteitenweb beschikt op dit moment over 50 thema's. De thema's zijn samengesteld uit: (woord)kaarten, speel-en oefenwerkjes, sport, spel, zang, dans, (knutsel)activiteiten, kleurplaten, titels van boeken, liedjes/versjes, ouderinformatie d.m.v. aankondigingen en nog véél meer! Ze zijn gebundeld in een handig en overzichtelijk draaiboek; kant en klaar...direct voor gebruik! Wij kunnen u met zekerheid vertellen dat u en uw kinderen hier een heleboel uitdagende, ontspannen en vooral plezierige momenten uit kunt halen.

Wij wensen u en uw kinderen heel veel speelplezier met de thema's en activiteiten van Peuteractiviteitenweb.
 
Vrolijke groet,
Yvonne 
info@peuteractiviteitenweb.com

 

 

  • Peuteractiviteitenweb

Kortingscode

Gebruik de kortingscode THEMA voor al onze Thema Draaiboeken.
Maak je keuze uit één van onze:

Schitterend...

PeuteractiviteitenKrant

Meld u aan voor onze krant
Aanmelden

© 2014 - 2024 Peuteractiviteitenweb | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel