VOORDEELSET

GROTE set Loose Parts Tickit 112 dlg + GRATIS houten regenboog ringen

Vorige Artikel 31 van 179 Volgende
€ 196,45 € 190,00 (inclusief 21% btw)

 

Je ontvangt deze VOORDEEL SET in 8 dozen. Tevens ontvang je CADEAU 7 dlg houten regenboog ringen t.w.v. €17,50

  

                            Ons cadeau bij deze set

De Loose Parts zijn gemaakt van mooi glad massief beukenhout in zeven kleuren van de regenboog, met een natuurlijke afwerking om de nerf van het hout te laten zien.

Ideaal voor het maken van fantasierijke scènes, het stimuleren van bouwvaardigheden, tellen en sorteren, stapelen en reeksen, patronen maken en leren over kleur. 

Deze 112 delige VOORDEEL set bestaat uit:

  • 21 houten spoelen, 3 in elk van de 7 regenboogkleuren. Leuk om te stapelen, rollen, inrijgen en om kleine wereldtaferelen mee te versieren. Afmeting: 35mm dia
  • 21 houten ringen, elk van de 3 maten in de 7 kleuren van de regenboog. Kan worden gerold, geregen, gebruikt voor sorteren of reeksen, of als stapeluitdaging voor oudere kinderen. Afmeting: 48 mm, 56 mm en 70 mm dia. 
  • 14 houten kubussen, beide maten in elk van de 7 kleuren van de regenboog. Geweldig voor de eerste stapelactiviteiten, het ontdekken van eenvoudige wiskundige taal, het vergelijken van maten en om te gebruiken als bouwstenen in het kleine wereldspel. Afmeting: 40 & 50 mm.
  • 7 figuren in de kleuren van de regenboog. De sekseneutrale personages met een open einde zijn een ideaal hulpmiddel voor fantasierijk spelen dat kan worden gebruikt om communicatie aan te moedigen, om te praten over gezinnen, gevoelens en emoties, of in kleine wereldspelscenario's. Afmeting: 100 mm. 
  • 7 schaaltjes in de kleuren van de regenboog. Geweldig voor de eerste stapelactiviteiten, voor sorteren of kleurafstemming, om kleine wereldspeelscènes te verfraaien of voor het opslaan van kleine schatten. Afmeting: 92 mm dia.
  • 14 houten ballen, 2 in elk van de 7 regenboogkleuren. Een heerlijk tactiel hulpmiddel dat jonge kinderen leuk zullen vinden om vast te houden, te rollen en te manipuleren. Te gebruiken voor sorteren, tellen en kleurherkenning, of om kleine wereldspeelscènes te verbeteren. Afmeting: 50 mm dia. 
  • 14 houten tollen, 2 in elk van de 7 regenboogkleuren. Een heerlijk tactiel hulpmiddel dat jonge kinderen met plezier zullen leren om te leren draaien, rollen en manipuleren. Te gebruiken voor sorteren, tellen en kleurherkenning, of om kleine wereldspeelscènes te verbeteren. Afmeting: 50 mm dia.
  • Deze set bevat 14 houten schijven met afgeronde toppen en platte bodem, 2 in elk van de 7 regenboogkleuren. Een prachtig tactiel hulpmiddel dat jonge kinderen met plezier zullen leren rollen, draaien of zelfs stapelen. Te gebruiken voor sorteren, tellen en kleurherkenning, of om kleine wereldspeelscènes te verbeteren. Afmeting: 60 mm dia.
  • Ons CADEAU bij dit pakket zijn de 7 dlg houten regenboog ringen t.w.v. €17,50

  

Met de Loose Parts ondersteun je de volgende leergebieden:

• Persoonlijke ontwikkeling - zintuiglijk, gezamenlijk spel
• Fysieke ontwikkeling - constructie, motorische vaardigheden
• De wereld begrijpen - observatie, kleur
• Communicatie en taal - beschrijvende taal
______________________________

Wat zijn Loose Parts oftewel losse onderdelen: 
Verbeelding, creativiteit, nieuwsgierigheid, verlangen en behoefte, zijn de motivatie van losse onderdelen.

Loose Parts creëren eindeloze mogelijkheden en nodigen uit tot creativiteit. Als een kind bijvoorbeeld een steen oppakt en begint te spelen, kan die steen hoogstwaarschijnlijk alles worden wat het kind maar wil. 

Loose parts kunnen natuurlijk of synthetisch zijn. Het is nuttig om losse onderdelen te zien als iets dat kinderen zal helpen de verbeelding en creativiteit te inspireren op hun eigen unieke manier.

Wanneer kinderen worden aangemoedigd om speelmaterialen en gebieden op hun eigen creatieve manier te integreren, ervaren ze een leerproces met een open einde.

#looseparts 

 

 

  • Peuteractiviteitenweb

Sensorisch en Educatief Speelmateriaal...

PeuteractiviteitenKrant

Meld u aan voor onze krant
Aanmelden

Aanbieding

Activiteitenbox € 49,99 € 47,50
© 2014 - 2021 Peuteractiviteitenweb | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel