-13%

WAUW | Ontdek Speel flesje | Sensory

Vorige Artikel 14 van 79 Volgende
€ 23,00 € 19,95 (inclusief 21% btw)

Speel Ontdekflesje WAUW

Rijst Wauw! TOUCH FLES
Ontdek, creëer en stel je voor met onze Touch Bottle.

Het universum WOW! Het biedt oneindige speelmogelijkheden en zintuiglijke experimenten.

Wat is WOW!?

Wauw! Het is een eindeloos universum van zintuiglijke stimulatie dat zich ontvouwt voordat kinderen en volwassenen het ervaren, geloven en voorstellen terwijl ze nog spelen.

Wauw! Het is gebaseerd op een basiselement, sensorische rijst en ondersteunende gereedschappen en accessoires waaraan andere voorwerpen en speelgoed kunnen worden toegevoegd om de mogelijkheden verder uit te breiden en gratis of begeleid mini-spel te creëren.
Niet giftig product, bevat geen gluten.
Handgemaakt.
Gecertificeerde kwaliteit.

Het universum WOW! bevat:

 • 800 gr. ongeveer. gekleurde sensorische rijst
 • Katoenen zakje met houten lepel, kom, houten tang, houten schep en borstel
 • Pompons
 • Insect stickers
 • Papieren fiches met spelvoorstellen
 • Instructies met spelvoorstellen om alle tools die het bevat te gebruiken

Wauw! Het is geschikt voor kinderen vanaf 3 jaar, maar we raden aan om het altijd onder toezicht van een volwassene te gebruiken.

Dompel het niet onder in water en stel het niet langdurig bloot aan de zon. Voor het reinigen raden we aan af te nemen met een vochtige doek.

Afmetingen fles: 14 cm x 4 cm

Spelenderwijs op ontdekingsreis met deze sensoryflesjes en de zintuiglijke ontwikkeling.

Sensomotorisch spel is de benaming voor prikkels die via de zintuigen binnenkomen en die motorische reacties opwekken. Daarbij moet het sensorisch spelen voor elke leeftijd mogelijk gemaakt worden. Een voorbeeld hiervan zijn ontdekflesjes.

Spelenderwijs kan het kind er van alles aan ontdekken en gebruikt daarbij verschillende zintuigen. Zelfs hele kleine kinderen kunnen op deze manier leren en ontdekken van verschillende materialen die eigenlijk veel te klein voor ze zijn.

De sensorische flessen van Petit Boum, zijn geweldige metgezellen voor het avontuur van de ontwikkeling. De volgende zintuiglijke ontwikkelingen worden gestimuleerd:

 • Zien
  De combinatie van elementen en objecten is zo ontworpen dat de kleintjes ze met hun ogen kunnen volgen terwijl ze bewegen.
   
 • Horen
  De manipulatie van de flessen genereert geluiden die kleine kinderen plezieren en stimuleren. Anders dan rammelaars en ander speelgoed, stellen sensorische flessen het kind in staat om die geluiden te identificeren en te matchen met de verschillende objecten die erin worden gevonden.
   
 • Voelen 
  Aanraking en psychomotorische vaardigheden. Het gewicht, de vorm en het formaat van de sensorische fles worden aangepast zodat kinderen hem kunnen manipuleren, schudden, rollen… Op deze manier trainen ze hun oog-hand coördinatie, hersenlateralisatie en kruipvermogen. 

De ontdekflesjes bevorderen concentratie en rust.
Kijkend naar het licht en hoe glitter langzaam naar beneden dwarrelen, kunnen kinderen ontspannen en focussen op momenten van opwinding en angst.

De ontdekflesjes zijn veilig en duurzaam.
De sensorische flessen van Petit Boum zijn recyclebaar en gecertificeerd volgens de strengste veiligheidsnormen (EN71 en CE - Europese Gemeenschap). Ze zijn vrij van metaal, BPA en phalaten. Kinderen kunnen ze zonder risico manipuleren en likken. Voor uw gemoedsrust zijn de flessen volledig afgesloten met een dubbele dop en breken niet. Dompel het niet onder in water en stel het niet langdurig bloot aan de zon. Voor het reinigen raden we aan af te nemen met een vochtige doek.

#sensory #ontdekfles #sensoryfles

 

 • Peuteractiviteitenweb

Sensorisch en Educatief Speelmateriaal...

PeuteractiviteitenKrant

Meld u aan voor onze krant
Aanmelden
© 2014 - 2021 Peuteractiviteitenweb | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel