Sensorische Ontdek Hoepel | Taf Toys

Artikelnummer: OC 12555TAF
Artikel 16 van 694
€ 38,50 (inclusief btw)
Helaas is dit product momenteel niet voorradig. Toch willen we u graag van dienst zijn. Kijk verder in onze webshop voor alternatieven in ons uitgebreide assortiment. Of neem contact met ons op.

Leg de baby in het midden van de hoepel zodat hij alle in leeftijd afgestemde materialen, kan voelen en ontdekken. Tijdens het spelen worden er verschillende lichaamshoudingen spelenderwijs geoefend.
Het verkennen van de verschillende texturen en geluiden zal helpen om de zintuigen, de motoriek en de cognitieve ontwikkeling van de baby te bevorderen.

De hoepel heeft de omtrek van 90 cm en heeft 24 activiteiten voor 3 ontwikkelingsfases:
Een spiegeltje, rammelaars, knisperende speeltjes en vilten kaarten met contrasterende of kleurrijke illustraties. Deze zorgen ervoor dat de baby gestimuleerd wordt om op z'n zij of op z'n buik te spelen. De activiteiten zijn afneembaar zodat je alle 24 activiteiten apart aan de hoepel kan klikken. 

Is de baby iets ouder? Dan kun je hem om zijn ontwikkeling nog meer te ontwikkelen, iets verder van de hoepel af op zijn buik neerleggen, zodat hij gestimuleerd wordt om er naar toe te tijgeren. 

Merk: #TafToys Taf Toys Tummy Time

  • Peuteractiviteitenweb

Kortingscode

Gebruik de kortingscode THEMA voor al onze Thema Draaiboeken.
Maak je keuze uit één van onze:

Schitterend...

PeuteractiviteitenKrant

Meld u aan voor onze krant
Aanmelden

© 2014 - 2024 Peuteractiviteitenweb | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel