Houten Motoriek Ontdek Bord | Small Foot

Artikel 76 van 710
€ 41,50 (inclusief btw)

Open en dicht, naar voren en naar achteren, draaien van links en naar rechts...

Deze leer- en- ontdekbord van hout, dat is uitgerust met sloten en draaiende spellen in verschillende uitvoeringen, biedt gevarieerd spel- en motoriekplezier. Een schat aan speel- en activiteitsmogelijkheden om de fijne motoriek te stimuleren.
Van karabijnhaken met lussen tot deurkettingen, haspel-, grendel- en borstsloten tot cilindersloten met sleutels. Dit motoriekbord biedt een verscheidenheid aan sloten die kinderen kennen uit het dagelijks leven en die op een speelse manier kunnen worden geoefend.
Extra functies zoals een tandwielspel met een mini-doolhof of een draadstang met verticaal draaiende elementen en een piepende hoorn ronden het activiteitenbord af. Bij het draaien, openen en sluiten trainen kinderen spelenderwijs het grijpen en de oog-handcoördinatie.
Spelmateriaal uit de Montessoripedagogiek dat de motoriek optimaal bevordert. De ergonomische vorm met concaafheid maakt comfortabel spelen voor de buik/op schoot mogelijk. Inclusief praktisch handvat om te dragen of op te hangen.
Sleutels en grendels zitten vast aan elastische banden en kunnen dus niet verloren gaan.

Merk: #smallfoot Small Foot

  • Peuteractiviteitenweb

Dit vinden je kind(eren) geweldig!

PeuteractiviteitenKrant

Meld u aan voor onze krant
Aanmelden
© 2014 - 2024 Peuteractiviteitenweb | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel