De Dag van de Onthaalouder en Kinderverzorger valt elk jaar op 12 oktober. 

Wat houdt de Dag van Onthaalouder en Kinderverzorger eigenlijk in:

Onthaalouders en Kinderverzorgers hebben een belangrijke taak bij de opvang en opvoeding van kinderen uit gezinnen en de Kinderopvang . Die taak pakken ze meer dan serieus op. Zij kenmerken zich door een enorme betrokkenheid en een grote flexibiliteit. Het kind staat voor hen op de eerste plaats. 

Eens per jaar wordt de waardering voor onze onthaalouders en kinderverzorgers vormgegeven met de Dag van de onthaalouder en kinderverzorger. Veel ouders en werkgevers reageren attent op deze dag en geven wat extra aandacht of een klein presentje. 


Peuteractiviteitenweb beschikt hoofdzakelijk over themaboeken. Er zijn enkele uitzonderingen. Onderstaande thema's ontvang je namelijk digitaal en dus geen verzendkosten. 

- SinterKerst & HappyNewYear (3 thema's ineen) Sinterklaas, Kerst en Happy New Year
Ridders, prinsessen en kastelen 
Wat trek jij aan? 
-Wat groeit en bloeit daar
Wat vliegt er in de lucht?
- De ark
De gids
Pasen

Maak gebruik van de activiteiten van Peuteractiviteitenweb. Onmisbaar voor elke professional die werkzaam is in de Kinderopvangbranche.

Kinderen spelen graag de hele dag. Dat vinden wij belangrijk en willen dit blijven motiveren en aanmoedigen. De beroepskrachten spelen hierbij een belangrijke rol. Peuteractiviteitenweb heeft meer dan 45 thema's uitgebracht zodat de kinderen kunnen blijven spelen terwijl de ontwikkeling en de talenten van het kind spelenderwijs worden uitgedaagd en ondersteund. De activiteiten zijn goed in te passen in het dagritme van uw opvang. De thema's zijn kant-en-klaar waardoor u direct aan de slag kunt. Dat bespaart u veel (vrije)tijd!


 


 

 

 

  • Peuteractiviteitenweb

Sensorisch en Educatief Speelmateriaal...

PeuteractiviteitenKrant

Meld u aan voor onze krant
Aanmelden
© 2014 - 2021 Peuteractiviteitenweb | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel